CLÍNIC ACPE: FACTORS PSICOLÒGICS EN LA DIRECCIÓ D’EQUIPS DE BASQUETBOL EN CADIRA DE RODES

chaircontrol

Captura de pantalla 2015-12-10 a las 11.27.20

Clínic ACPE gener 2016 2

CLÍNIC ACPE:
FACTORS PSICOLÒGICS EN LA DIRECCIÓ D’EQUIPS DE BASQUETBOL EN CADIRA DE RODES

Data: Dilluns 18 gener de 2016 17.30 h/20.00 h

Lloc: Poliesportiu de l’Hospitalet Nord-Complex Eucagest. Avda. Manuel Azaña,21. L’Hospitalet de Llobregat

Dirigit per: Dr Javier Pérez Tejero

Director del CEDI – Centros de Estudios sobre Deporte Inclusivo. Professor d’activitat física i esport adaptat a l’INEF de Madrid. Coordinador nacional de basquetbol en cadira de rodes de la FEDPDF (Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Física).

Amb la participació de jugadors de clubs de basquetbol de la FCEPDF (Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física).

Dirigit a: Socis de l’ACPE i als estudiants de Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

Organitzat per:
ACPE – Associació Catalana de Psicologia de l’Esport
Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL

Inscripcions:
Estudiants FPCEE Blanquerna: jordisb@blanquerna.url.edu
Socis ACPE: Secretaria d’ACPE: 

nom (obligatori)

correu electrònic (obligatori)

número de telèfon

missatge

 Sí, he llegit l'avís legal

Per utilitzar CAPTCHA, necessiteu tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

El teu missatge s'ha enviat correctament.

AVÍS LEGAL POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

L’ACPE (Assoació Catalana de Psicologia Esportiva) garanteix el compliment amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, així com la implementació de les mesures de seguretat recollides en l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en l’article 81 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de Protecció de Dades Personals (en endavant, RDLOPD).

L’ACPE garanteix la confidencialitat, com també el compliment de tota la normativa anteriorment esmentada (o aquella que la pugui complementar o substituir), per a la qual cosa adoptarà les mesures tècniques necessàries que permetin mantenir el nivell de seguretat requerit.

Les dades que els usuaris facilitin seran tractades de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i s’utilitzaran d’acord amb les finalitats següents:

 Amb la finalitat de mantenir informat a l’usuari sobre les nostres notícies i novetats o d’atendre les seves consultes i peticions a través dels formularis i correus electrònics que posem a la seva disposició a tal efecte a la nostra pàgina web.

 Amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes així com informar d’aquestes en relació amb les activitats de l’ACPE, recollides a la pàgina web.

Segons els articles 5 i 6 de la LOPD, aquestes dades formaran part d’un fitxer automatitzat. L’usuari podrà accedir, rectificar i cancel.lar les seves dades en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a ACPE a Avinguda de l’Estadi S/N INEFC BARCELONA o al correu electrònic secretaria@acpe.cat

Posted in Notícies.