Clínic INEFC

TALLER DE PSICOLOGIA DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT
Divendres 6 de novembre de 2015
INEFC Barcelona
Av/ de l’estadi 12-20 Barcelona

Horaris: de 9 a 11 h
                  de 11:30 h-13:30 h
                  de 17:30 h-19:30 h

“L’ús dels dispositius mòbils per a l’avaluació i seguiment d’indicadors psicològics, conductuals i fisiològics en l’esport d’alt rendiment”.

A càrrec de: Jordi Moreno
Doctor en Psicologia de la Salut i Psicologia de l’Esport. Investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona i Project Manager a Health&SportLab. Ha centrat la seva tesi en l’ús de les noves tecnologies per a l’avaluació i seguiment d’indicadors psicològics i conductuals per l’estudi del procés d’estrès-recuperació en l’esport d’alt rendiment.

Objectius del clínic: La sessió estarà centrada en l’ús de les noves tecnologies (smartphones i tablets) per l’avaluació i seguiment de variables psicològiques, conductuals i fisiològiques en l’esport d’alt rendiment. La sessió girarà entorn al sistema FitLab, desenvolupat per investigadors de la UAB, UPC i l’empresa Health&SportLab, i que utilitza actualment el Futbol Club Barcelona en les seccions de Futbol, Bàsquet, Hoquei i Handbol.

Continguts:
– Com ens poden ajudar els dispositius mòbils per l’avaluació i seguiment d’indicadors   psicològics?
– Descripció general del sistema en un context d’esport d’alt rendiment.
– Fonaments teòrics i evidències científiques del sistema.
– Metodologia per a l’avaluació de variables psicològiques i fisiològiques en el context natural de l’esportista.
– Demostració pràctica utilitzant el sistema a temps real.

Metodologia: La sessió combinarà contingut teòric i pràctic. La primera part de la sessió es centrarà en els fonaments teòrics del sistema, la metodologia a seguir i l’aplicabilitat que té el seu ús en un context natural esportiu. La segona part consistirà en una pràctica en la que els assistents podran utilitzar el sistema en temps real utilitzant, si ho desitgen, el seu propi dispositiu mòbil.

Inscripció: formulari adjunt. Recordeu seleccionar l’horari que desitjeu. Més informació a secretaria@acpe.cat Límit d’inscripció 30 d’octubre de 2015.

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Número de telèfon

Missatge

 Sí, he llegit l'avís legal

* AVÍS LEGAL POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

L’ACPE (Assoació Catalana de Psicologia Esportiva) garanteix el compliment amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, així com la implementació de les mesures de seguretat recollides en l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en l’article 81 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de Protecció de Dades Personals (en endavant, RDLOPD).

L’ACPE garanteix la confidencialitat, com també el compliment de tota la normativa anteriorment esmentada (o aquella que la pugui complementar o substituir), per a la qual cosa adoptarà les mesures tècniques necessàries que permetin mantenir el nivell de seguretat requerit.

Les dades que els usuaris facilitin seran tractades de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i s’utilitzaran d’acord amb les finalitats següents:

Amb la finalitat de mantenir informat a l’usuari sobre les nostres notícies i novetats o d’atendre les seves consultes i peticions a través dels formularis i correu electrònic que posem a la seva disposició a tal efecte a la nostra pàgina web.

Amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes així com informar d’aquestes en relació amb les activitats de l’ACPE, recollides a la pàgina web.

Segons els articles 5 i 6 de la LOPD, aquestes dades formaran part d’un fitxer automatitzat. L’usuari podrà accedir, rectificar i cancel.lar les seves dades en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a ACPE a Avinguda de l’Estadi S/N INEFC BARCELONA o al correu electrònic secretaria@acpe.cat