CLÍNIC ACPE: PSICOLOGIA APLICADA ALS ESPORTS D’EQUIP

Ireland_vs_Georgia,_Rugby_World_Cup_2007_line_up

Com mantenir el rendiment a l’entrenament i a la competició en esports d’equip: factors a tenir en compte.

Divendres 15 d’abril de 2016, 19h
Punt d’informació Juvenil
C/de la font, 12
Vila-Seca

VICENÇ RALUY i DORCA
Llicenciat en Psicologia, Màster en Psicologia de l’Esport i de l’Activitat Física i Màster en Aprenentatge Humà. Experiència professional en l’hoquei patins com esportista, entrenador, director esportiu, gerent i psicòleg. També amb esportistes, entrenadors i àrbitres de diferents esports. Col·labora amb Psicosport i dirigeix EntrenaMent. Col·labora amb diversos GGTT del COPC i coordina el GT Suport del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, liderant “els dimarts compartim, esportivament”.

PACO DÍAZ ARÉVALO
Llicenciat en Psicologia, Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en psicologia del esport. Col·labora amb Psicosport i dirigeix RendiMent. Entrenador superior de Bàsquet, durant 25 anys entrenant equips de diferents edats i categories. També té experiència amb esportistes i entrenadors de diferents esports. Col·labora amb diversos GGTT del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Preus
Socis ACPE: gratuït
Estudiants: 5€
Resta: 10€

Organitzat per:
ACPE – Associació Catalana de Psicologia de l’Esport

Col.labora: 
Ajuntament de Vila-Seca

Inscripcions: 

Formulari Inscripció XXVes JORNADES ACPE

Amb aquest formulari podeu formalitzar la vostra inscripció a les Jornades. Ompliu el formulari�i guardeu el comprobant d'inscripció, porteu-lo el dia de les jornades segons la vostra inscripció.
NOM:*
Correu Electrónic:*
Teléfon:
-
Trieu l'opció desitjada*
Missatge adicional.
Teclegeu les lletres i números:
* He llegit/ accepto la informació legal*

*Camps obligatoris


AVíS LEGAL, POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

L’ACPE (Associació Catalana de Psicologia Esportiva) garanteix el compliment amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, així com la implementació de les mesures de seguretat recollides en l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en l’article 81 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de Protecció de Dades Personals (en endavant, RDLOPD).

L’ACPE garanteix la confidencialitat, com també el compliment de tota la normativa anteriorment esmentada (o aquella que la pugui complementar o substituir), per a la qual cosa adoptarà les mesures tècniques necessàries que permetin mantenir el nivell de seguretat requerit.

Les dades que els usuaris facilitin seran tractades de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i s’utilitzaran d’acord amb les finalitats següents:

 Amb la finalitat de mantenir informat a l’usuari sobre les nostres notícies i novetats o d’atendre les seves consultes i peticions a través dels formularis i correu electrònic que posem a la seva disposició a tal efecte a la nostra pàgina web.

 Amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes així com informar d’aquestes en relació amb les activitats de l’ACPE, recollides a la pàgina web.

Segons els articles 5 i 6 de la LOPD, aquestes dades formaran part d’un fitxer automatitzat. L’usuari podrà accedir, rectificar i cancel.lar les seves dades en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a ACPE a Avinguda de l’Estadi S/N INEFC BARCELONA o al correu electrònic secretaria@acpe.cat

Posted in Notícies.