Clínic ACPE MINDFULNESS & SPORT

Clínic Mindfulness&Sport

L’ACPE organitza un clínic sobre técniques i pràctiques adreçat a socis i estudiants de l’abat oliba CEU.

MÉS INFORMACIÓ

Clínic MINDFULNESS & SPORT

Adreçat als socis de l’ACPE (Associació Catalana de Psicologia de l’Esport) i als estudiants de la Universitat Abat Oliba CEU

Dirigit per JUDITH RIBES
Professora del “Postgrau en Mindfulness i la seva aplicació en la relació d’ajuda” (Universitat de Lleida), membre de la SCRITC (Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament) i la AEmind (Associació Espanyola de Mindfulness)

Data: Divendres 23 d’octubre de 2015, 18:00 h

Lloc: Universitat  Abat Oliba CEU  (c. Bellesguard, 30 – Barcelona)

Inscripció exclusiva per socis d’ACPE i estudiants de la Universitat Abat Oliba CEU:
– Socis ACPE: secretaria@ACPE.cat
– Estudiants UAO-CEU: coordinació del Postgrau en Psicologia i Coaching Esportiu

Organitzat per:
ACPE (Associació Catalana de Psicologia de l’Esport)
Postgrau en Psicologia i Coaching Esportiu
(Universitat Abat Oliba  CEU)

Formulari d’inscripció socis ACPE:

Nom(obligatori)

Correu Electrònic(obligatori)

Número Telèfon

Missatge

 Sí, he llegit l'avís legal

Per utilitzar CAPTCHA, necessiteu tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

AVÍS LEGAL POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES
L’ACPE (Associació Catalana de Psicologia Esportiva) garanteix el compliment amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, així com la implementació de les mesures de seguretat recollides en l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en l’article 81 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de Protecció de Dades Personals (en endavant, RDLOPD).

L’ACPE garanteix la confidencialitat, com també el compliment de tota la normativa anteriorment esmentada (o aquella que la pugui complementar o substituir), per a la qual cosa adoptarà les mesures tècniques necessàries que permetin mantenir el nivell de seguretat requerit.

Les dades que els usuaris facilitin seran tractades de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i s’utilitzaran d’acord amb les finalitats següents:

 Amb la finalitat de mantenir informat a l’usuari sobre les nostres notícies i novetats o d’atendre les seves consultes i peticions a través dels formularis i correu electrònic que posem a la seva disposició a tal efecte a la nostra pàgina web.

 Amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes així com informar d’aquestes en relació amb les activitats de l’ACPE, recollides a la pàgina web.

Segons els articles 5 i 6 de la LOPD, aquestes dades formaran part d’un fitxer automatitzat. L’usuari podrà accedir, rectificar i cancel.lar les seves dades en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a ACPE a Avinguda de l’Estadi S/N INEFC BARCELONA o al correu electrònic secretaria@acpe.cat

Posted in Notícies.