Benvinguda del President

jordi_nBenvolguts companys i companyes socis de l’ACPE,

Com sabeu, encapçalo la nova junta de l’associació i en nom de tots els companys us agraeixo el vostre suport. Seguint la tradició, la junta s’ha renovat en un 50%. Continuem el Jaume Martí (vicepresident), el Fernando Revillas (tresorer), l’Ànder Chamarro (vocal) i jo mateix. La nova secretària és la Marta Eroles i els nous vocals l’Eva Parrado, el Carles Ventura i la Mercè Rosich. Agraïm l’ajut i encoratjament dels companys Joan Riera, Jaume Cruz, Ivonne Anzola i Biche Galilea, que ens han acompanyat els darrers dos anys, especialment els dos primers, que han aportat seny i experiència i sobretot hores i esforç en l’organització del congrés de psicologia aplicada al futbol i als esports d’equip, per cert amb molt d’èxit.
Per als dos propers anys, que passaran volant, ens hem proposat tres objectius concrets:
– Enfortir llaços institucionals, amb: (a) entitats acadèmiques (la cantera d’ACPE està als centres universitaris amb graus I postgraus de Psicologia i de Ciències de l’activitat física i l’esport; que darrerament s’han incrementat); (b) entitats professionals (COPC); (c) entitats esportives (clubs i federacions)
– Potenciar la comunicació amb i entre els associats: Facebook ja està prou actiu i cal fer-ho més; i s’ha de revifar el Web, Twitter…
– Incrementar els seminaris/clínics de formació per als socis. Se’n poden oferir més; convidarem socis d’ACPE a compartir els seus coneixements. Després de la interessantíssima aportació de l’Eva Molleja, el passat 29 de gener, el dia 28 d’aquest mes tenim una nova cita amb el Joan Vives.
Feu-nos oferiments i doneu-nos idees, si us plau!
Estem a la vostra disposició!

Jordi Segura Bernal
President ACPE

Posted in Notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.