Psicologia ACPE

PARTICIPACIÓ DE L’ACPE AL II CONGRÉS CATALÀ DE L’ESPORT

L’ACPE participa a la preparació del II CONGRÉS CATALÀ DE L’ESPORT, concretament a la COMISSIÓ D’ACTIVITAT FÍSICA, ESPORT I SALUT, a través del nostre representant, en Jaume Martí. L’objectiu del Congrés és confeccionar un decàleg i llibre blanc de l’esport català, des del vessant de la pràctica i el vessant aplicat, per iniciar accions de cara al futur, en l’esport català.

A la COMISSIÓ SOBRE LA SALUT DE L’ESPORTISTA  es treballaran, específicament: (a) l’aptitud esportiva, (b) la salut i la seguretat de la instal·lació i l’entorn, (c) l’assegurança de l’accident, (d) La salut psicològica de l’esportista (aquesta, a proposta de l’ACPE).Els socis d’ACPE podem oferir idees al nostre representant, sobre el tema Salut psicològica de l’esportista.

Animem a tots els socis i sòcies a enviar els vostres suggeriments sobre el tema, enviant-les a la Secretaria d’ACPE, a l’atenció del Jaume Martí: II Congrés Català de l’Esport.També es poden enviar directament altres suggeriments a la web del Congres: http://esportcat.gencat.cat., per a qualsevol de les tres comissions.El termini és breu: hem d’enviar les propostes abans del 10 de juny, perquè el Jaume Martí les pugui traslladar a la comissió.

Posted in Notícies.